Bilder från olika hästtävlingar
Uppvisning
Diverse hästbilder
Denna bildbank är under uppstart. Därför kan en eller flera rubriker tills vidare vara tomma men ambitionen är att under några månader fylla upp med några av alla de bilder jag tagit genom åren.

Skulle du som besöker denna sida ha ett speciellt önskemål eller en fråga går det bra att kontakta mig per mail eller telefon.

Kanske har du sett mig på någon tävling genom åren och vill ha en bild därifrån, eller kanske vill du att jag ska besöka dig eller någon annan för att ta en bild?
Kontakta mig!
Så här går det till att beställa hästtävlings-bilder på denna bildbank:

1 Leta upp den bild du söker och maila exakt bildnummer och plats/klass till mig, eller kontakta mig om bilden ännu ej hamnat här.

2 Bilden kommer digitalt till den mail du angett och du får använda den fritt, även i t ex annonser och i reklamprodukter om du:

A: Först betalar 300:-/ st till mitt bankgiro: 5541-3850
Priset inkluderar moms
B: Vill du ha den som pappersbild också/istället? Kontakta då mig för det kostar extra beroende på hur stor bild det ska bli.

3 Var noggrann med att ange samma namn på beställningsmailet som på inbetalningen så jag vet vem som ska ha bilderna.

4 Priset för hästtävlingsbilder gäller ENDAST för hästtävlingsbilder. Uppdragsfotografering sker efter timdebitering eller efter förhandling.