OBS! Alla bilder justeras i ljus, skärpa beskärning och färger innan de skickas till beställaren. Alltså blir bildkvalitén mycket högre vid leverans eftersom ALLA bilder jag tar omöjligt kan justeras enligt dessa specar vid publicering på Internet

Här nedan är ett par exempel på hur det kan bli:

Erbjudande gällande September Rundown, Harvest Festival 2009 samt Sv Paintchampionatet 2009:
Köp 5 bilder á 300:-/st Få följande bilder för 200:-/st
Gäller vid 1 beställningstillfälle och på EN ryttare!

Jag har förstått att många tycker att mina bilder är väldigt fina. Så fina att man gärna typ "lånar" de bilder jag lagt ut - med eller utan text om copyright på t ex Facebook, egna hemsidor och annat - utan att betala för den rättigheten...

För så fina är de uppenbarligen inte - eller???
Tråkigt och faktiskt åtalbart...

Precis som i bråket om Pirate Bay handlar allt om upphovsrättsfrågor och lagstadgad rättighet och skyldighet att upphovsmannen/kvinnan rätt och slätt ska få betalt för:
det arbete man utfört,
de investeringar man gjort och
de erfarenheter man skaffat sig under åren för att kunna prestera det man bevisligen blir bestulen på när ens bilder dyker upp på olika sajter, utan att den skyldige betalat för sig.

Jag är uppriktigt ledsen att detta sker. Jag ber därför alla som gjort detta "övertramp" att genast ta bort "lånade" bilder, gärna betala de 300:- per bild jag begär så får du den riktiga bilden utan den fula texten rakt över hela bilden.

För bilderna med "©Bengt Ekblom Akutenbolagen.se" rakt över hela bilden är stulna från min sajt. Det vet jag och alla de som gjort det. Nu vet alla andra det också.

Tack till alla er som respekterar mitt arbete och betalat :-)

Ni äger ju full frihet att publicera bilden var helst ni vill, förstora och sätta upp på väggen eller göra en annons eller vad ni vill. Det ingår i affären vi gör.

Men välkommen in och titta, beställa och få hem en riktig bild. För det är både du och jag värda :-)
Tack alla som betalar för sig...